Skip to main content

Angela

Angela – Persoonlijk Fitness Traject ervaring.

Mijn naam is Angela, 25 jaar en ik woon in Maassluis. Ik werk als Nanny bij mensen thuis en ik geeft op de zaterdagen de Born To Move les bij Mahorokan.

Voordat ik aan PFT mee deed, volgde ik de Grit, Cross Circuit, PGT Circuit etc. bij Mahorokan. Voeding was ik al een klein beetje mee bezig door de 21 dagen Challenge, maar echt bijhouden deed ik niet. Verder heb ik altijd aan atletiek gedaan maar ben ik 3 jaar geleden mee gestopt omdat er geen uitdaging meer in zat.

Ik ben met PFT gestart omdat ik heel graag wilde weten of ik dit wel kon volhouden. Ik ben iemand die geen moeite wilt doen om het eten voor te bereiden (uren in de keuken staan, bakjes maken, inviezen etc). Ik wil gewoon kunnen genieten van eten. Maar het was gelukt met de 21 dagen Challenge dus ik wilde mezelf uitdagen.. :)!

Ook wilde ik altijd sterker worden en een beetje spieren bij vrouwen vind ik erg mooi. Dit was ook mijn doel, meer spierdefinitie.

In het begin was het zeker wennen met het eten, alles bijhouden, plannen etc. Daar ging veel tijd in zitten. Maar na 2 maanden wist precies wat ik allemaal kon eten op een dag. De trainingen zijn leuk en uitdagend (sommige oefeningen zijn niet zo leuk, maar wie mooi wilt zijn ;)…). Je merkt per schema dat je sterker wordt. En dat werkt erg motiverend. En mocht je het toch even moeilijk hebben.. Chantal en Rik staan dan altijd voor je klaar!!

Ik ben zeer tevreden met het resultaat en ik weet van mezelf dat het nog beter had kunnen zijn. Maar ik voel me sterker en ben over het algemeen ook minder moe.

Het leukste voor mij is dat ik na 3 jaar weer ben gaan trainen op de atletiekbaan en dat ik met mijn eerste wedstrijd de 100m sprint net zo hard liep als in mijn beste jaren (toen ik 17/18 jaar was). Mijn benen zijn veel sterker geworden waardoor ik ook erg makkelijk de lucht in spring met hoogspringen. Mijn motivatie is door PFT weer helemaal terug.

Denk je dat PFT je leefstijl is geworden?

Zeker, ik weet precies wat ik wel en niet kan eten op een bepaalde dag. Ik eet gewoon mijn rijst/pasta/taco’s of burrito’s en mijn voeding voor de rest van de dag pas ik daarop aan. En natuurlijk eet ik wel eens lekker chocola of wat nootjes, maar uiteraard met mate!!

Groetjes,

Angela

Angela – Persoonlijk Fitness Traject ervaring. Mijn naam is Angela, 25 jaar en ik woon in Maassluis. Ik werk als Nanny bij mensen thuis en ik geeft op de zaterdagen de Born To Move les bij Mahorokan. Voordat ik aan PFT mee deed, volgde ik de Grit, Cross Circuit, PGT Circuit etc. bij Mahorokan. Voeding […]